cropped-logo_pink.png

Välkommen på tjejhäng med Tjejjouren Skogsrå!

Du som är tjej mellan 13-19 år kan komma på våra tjejhäng som vi anordnar en gång i månaden. Vi håller till på Tornhuset (Köpmangatan 15, Sundsvall) mellan kl 18-21. Datum för vårens tjejhäng hittar du här nedanför.

Vi fikar, spelar spel, pysslar och hittar på andra roliga saker tillsammans. På vissa av träffarna har vi speciella teman. Det är gratis att delta och bara att dyka upp 🙂

Vårterminens tjejhäng

Info kommer.

Skönsång eller fulsång – alla sångröster är välkomna på kareokekväll med Tjejjouren Skogsrå! Vill du inte sjunga? Inga problem, det går lika bra att chilla med en fika i fåtöljen.

På tjejhänget den 10 april kommer vi att ha samtycke som samtalstema. Vi kommer att kolla på film tillsammans och göra diskussionsövningar ihop. Vi avslutar hänget med pyssel.

Tjejjouren + Circuit = sant! Den 18 april anordnar vi ett extra tjejhäng och det gör vi på butiken Circuit i Birsta. Välkommen att fika, spela spel och pyssla med oss i en inspirerande och fin butiksmiljö. Tjejhänget det här tillfället pågår mellan kl 18-20.

På det här tjejhänget har vi tema stickning! På plats har vi Sanna Boholm (@thesandesign) som kommer guida deltagarna genom stickningens värld med garn, maskor och stickor. 

Info kommer.

Frågor?

Om du har frågor om tjejhänget så kan du maila oss på kontakt@tjejjourenskogsra.se.

logga-svart.png
Svart-logotyp.png