Bli volontär

Vill du stötta tjejer, vara en del av en feministisk förening och arbeta för tjejers rättigheter? Då har du kommit rätt!

Som volontär hos Tjejjouren Skogsrå chattar du med tjejer som behöver stöd och någon att prata med. För att du ska känna dig trygg som volontär får du gå en utbildning innan du ska ha jour första gången. Nästa utbildningstillfälle är någon gång under våren. Förutom utbildning har vi en samordnare som handleder dig och som du kan kontakta med dina eventuella frågor. För att vara volontär vill vi att du identifierar dig om tjej eller ickebinär och är minst 18 år. 

Förutom att stötta stödsökande genom samtal kan du som medlem även engagera dig i jourens utåtriktade arbete och olika projekt. Vi har medlemsmöten ungefär en gång i månaden där vi beslutar och pratar om frågor kopplade till föreningen. Att vara volontär hos oss är helt ideellt, men i utbyte får du gratis ta del av föreläsningar, utbildningar och andra träffar som vi anordnar. Dessutom får du vårt nyhetsbrev som vi skickar ut en gång i månaden och 20% rabatt i vår webbshop.  Låter det intressant? Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss!

Intresseanmälan för att bli volontär