Här kan du läsa mer om våra projekt, evenemang och annat utåtriktat arbete som vi jobbar med just nu.

Ångestpyssel

Söndagen den 9 juni startar Tjejjouren Skogsrå upp Ångestpyssel igen! För dig som mår dåligt ibland eller ofta, kanske särskilt på söndagar. För dig som älskar att hantverka eller mest är nyfiken. För dig som vill träffa andra i samma situation eller bara pyssla för dig själv. Du behöver inte ha någon förkunskap och det är okej om du bara vill komma förbi och dricka en kopp te. 

När? Söndagar ojämna veckor kl 15-18

Vart? Kyrkogatan 6

För vem? Tjejer och icke-binära
Girlpowerfestivalen 2019

Hej lärare och annan skolpersonal!

Tiden går fort, snart är höstterminen här! Hösten innebär inte bara ett nytt skolår och svalare vindar utan även Tjejjouren Skogsrås årliga succé Girlpowerfestivalen!

För fjärde året i rad bjuder vi in tjejer och icke-binära på Sundsvall och Timrås hög- och gymnasieskolor till en heldag fylld med föreläsningar och workshops. Vi vill erbjuda ett tillfälle för dessa grupper att inspireras och få verka i ett tryggt rum. Vi vill visa representation av de grupper som inte alltid har en självklar plats i vårt samhälle. Välkommen att fira internationella flickdagen med oss!

Dagen är helt gratis och tidigare år har vi haft föreläsare som till exempel Lovette JallowYasmin NilsonJohanna ”The Megabitch” Marseilleoch Margineanu Academy!

Vill du ha information om när det går att anmäla sig? Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss!