Just nu

Här kan du läsa mer om våra projekt, evenemang och annat utåtriktat arbete som vi jobbar med just nu.

Du behövs - bli jourtjej!

Är du minst 18 år och vill stötta tjejer och engagera dig för deras rättigheter? Du ska du anmäla dig till vår utbildning i tjejjourskunskap!

ogon-engagera-dig

Tjejhäng med Tjejjouren Skogsrå

Nu i höst drar vi igång med vårt tjejhäng på Tornhuset. Tjejhänget är till för tjejer mellan 13 – 19 år och vi hänger, fikar och hittar på olika grejer tillsammans. Det krävs ingen föranmälan, det är bara att dyka upp!

När: Första torsdagen i månaden (höstterminens träffar är alltså 1/9, 6/10, 3/11 och 1/12), kl 18.00-20.00.

Girlpowerfestivalen 2022!

I år är vi tillbaka på plats! Årets Girlpowerfestival kommer genomföras IRL igen, som innan pandemin, och som vanligt anordnar vi den på internationella flickdagen den 11 oktober. Vi kommer hålla till i Tornhuset!

Så skolpersonal i Sundsvall och Timrå, skriv in den 11 oktober i almanackan! Då bjuder vi in Sundsvalls högstadie- och gymnasietjejer till en heldag med inspirerande föreläsningar. Vill du veta när vi släpper föreläsare och när det går att anmäla dig och dina elever? Fyll i det här formuläret!

Bild med gul text: Girlpowerfestivalen 11 oktober 2022. Bakgrunden är mönstrad ljusblå

Undersökning om digitalt våld

Just nu arbetar vi med Amel-projektet där vi vill undersöka utbredningen av digitalt våld mot 15-19-åriga tjejer i Sundsvall. Det här ska vi ta reda på genom en enkät. Här hittar du enkäten och kan läsa mer om projektet.