Bli jourtjej

Vill du stötta tjejer, vara en del av en feministisk förening och arbeta för tjejers rättigheter? Då har du kommit rätt!

Som jourtjej hos Tjejjouren Skogsrå chattar du med tjejer som behöver stöd och någon att prata med. För att du ska känna dig trygg får du gå en utbildning och ha inskolning med en erfaren jourtjej innan du ska ha jouren själv.  Förutom utbildning har vi en samordnare som handleder dig och som du kan kontakta med dina eventuella frågor. För att vara jourtjej vill vi att du identifierar dig som tjej och är minst 18 år. 

Nästa utbildningstillfälle är under våren 2022. Fyll i formuläret här nedanför om du är intresserad av att bli jourtjej hos oss!

Förutom att stötta stödsökande genom samtal kan du som medlem även engagera dig i jourens utåtriktade arbete och olika projekt. Vi har medlemsmöten ungefär en gång i månaden där vi beslutar och pratar om frågor kopplade till föreningen. Du får också gratis ta del av föreläsningar, utbildningar och andra träffar som vi anordnar. Låter det intressant? Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss!

Intresseanmälan för att bli jourtjej