Vi i Tjejjouren Skogsrå är ett gäng vanliga tjejer som är bosatta i eller i närheten av Sundsvall. Vi är alla självklart väldigt olika men det vi har gemensamt är att vi är tjejer och har därför upplevelser av sådant som vi utsätts för just för att vi är tjejer. Av den anledningen har vi gått samman för alla tjejers rätt att vara trygga och lyckliga. Vi bildades år 2012.

Illustration av pommes frites

Vad gör vi?

Vi jobbar ideellt med stötta tjejer som behöver någon att prata med. Det är en del av det vi gör, stödverksamheten. Den andra delen är den utåtriktade verksamheten. Vi föreläser på skolor och fritidsgårdar, nattvandrar och driver olika projekt som har med tjejer och tjejers liv att göra.

 

Sociala medier

På våra sociala medier har du möjlighet att hålla koll på jourens arbete. Like:a, följ och håll dig uppdaterad! Vi finns på FacebookInstagram och Twitter.

 

Vill du bli en av oss?

Vi är alltid intresserade av att få nya medlemmar i vår jour. Känns ett engagemang i Tjejjouren Skogsrå intressant? Läs mer om hur du blir medlem eller skicka i väg ett mail till oss om du vill ha mer information.

Illustration av ett öppet öga

Det finns massa andra tjejjourer

Utöver Tjejjouren Skogsrå i Sundsvall finns det runt 60 tjejjourer i hela landet, från Malmö i söder till Kiruna i norr. På tjejjourerna finns jourtjejer som jobbar gratis med att chatta, maila och prata i telefon. Jourtjejerna lyssnar utan att döma, predika eller ställa diagnoser, oavsett om du lider av ätstörningar, är nykär, får ont av sex eller vad just du behöver prata om. På tjejjouren.se finns alla tjejjourer samlade.

Jourens öppettider

  • Lördagar kl 20-22
    Chatt
  • Söndagar kl 20-22
    Telefon 070 675 25 26